Etusivu » Tietoja minusta

Tietoja minusta

Yrittäjä, jonka harrastuksesta syntyi Sisällöntuotannon, WooCommerce- verkkokauppojen WordPress verkkosivustojen sekä Logojen suunnittelija ja rakentaja.

Takana on vuosikymmen yrittäjyyttä ja nämä yrittäjyysvuodet ovat opettaneet muiden ohella myös jotain omasta hyvinvoinnista ja sen tärkeydestä, jotta voin palvella muita mahdollisimman hyvin, täytyy huolehtia myös itsestään.

Harrastan hiihtoa, hölkkää ja treenausta sekä nettisivujen rakentamista, jonka myötä ajan saatossa WordPressin kanssa toimimisesta syntyi sivutyö.

Vietän aikaani nykyään maaseudun rauhassa, pienen ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Olen tehnyt töiden ohessa pitkään sisällöntuotto ja verkkosivuprojekteja. Verkkokurssin avulla opiskelin tarpeellisen taidon verkkosivujen rakentamisen kannalta. 😀

Ennen yrittäjyyden aloittamista olen toiminut Teollisuuden ja Kiinteistöhuollon tehtävissä, sekä ATK-tuessa, jona aikana toteutin ensimmäiset verkkosivuni WordPress alustalla, sittemmin kenttä laajeni Webnoden puolelle ensin amatöörimäisenä ja kokemusta on kertynyt jo muutaman sivuston verran Webnodella toteutettuna.

Vuoden 2020 koronakriisin puhjettua ja töiden hiljennyttyä hetkellisesti olen alkanut pikkuhiljaa keskittymään enemmän omiin intohimoihini ja projekteihini, niin kuin varmasti moni muukin tuona aikana.

Haluan oppia jatkuvasti lisää ja auttaa muita saamaan tuloksia aikaan, potentiaalisia kävijöitä sivuilleen sekä lisää myyntiä ja asiakkaita yritykselleen.

Verkkosivujen rakentaminen on visuaalista ja luovaa puuhaa, tällä tavoin pääsen myös toteuttamaan digitaalista luovuuttani, mitä verkkosivuja luodessa on mahdollista tehdä. Projekteja aloittaessa olen havahtunut kuinka mielenkiintoista puuhaa on rakentaa verkkosivuja sekä opetella sivujen teknistä puolta.

Yrittäjänä minua kiinnostaa toisten yrittäjien auttaminen myynnin ja uusien asiakkaiden hankinnassa, jossa verkkosivut ovat mahtava työkalu.

Laadukkaan, SEO-älykkään ja brändin luottamusta herättävän sisällön takaa löydät osaavan ammattilaisen. Hakukoneoptimoidut sisällöt yrityksen verkkosivuilla, yritysblogeissa ja somessa vahvistavat brändiäsi ja taikovat lukijoista asiakkaita.

Vertaito on sisällöntuotantoon, verkkosivujen ja verkkokauppojen rakentamiseen erikoistunut luova digitoimisto, joka toteuttaa kotisivut, uniikin ilmeen sekä sisällönsuunnittelun materiaalit monipuolisesti – jouhevasti ja kustannustehokkaasti!

Vertainen Tommy