Etusivu » Palvelut » WordPress-kotisivut

WordPress-kotisivut

WordPress-verkkosivut on hyvä, helppokäyttöinen ja mukautuva alusta. WordPress on myös ilmainen ja sisältää paljon ilmaisia näyttäviä teemoja. Asiakkaan on myös helppo tehdä muutoksia tarpeen vaatiessa.

WordPress-alustalla on kätevä rakentaa yritykselle tai yhdistykselle verkkosivut myös itse. Mikäli toivot että verkkosivustosi näkyy kattavasti hakukoneissa (esim. Googlessa), sinun tulee tietää hakukoneoptimoinnoista ja sivuston rakenteen muodostamisesta enemmän. Tässä kohden kannattaa harkita sisällöntuottajan palveluita, jotta säästät omaa arvokasta aikaasi.


Miksi WordPress sivujen ulkoistaminen kannattaa?

Verkkosivujen rakentaminen voi kaikessa yksinkertaisuudessaan olla nopea ja simppeli juttu, jos tarkoitus ei ole kuin tehdä yrityksen yhteystiedot ja vaikkapa galleria näkyväksi nettiin. Sellainen ei vaadi paljoa perehtymistä, tai suurempaa osaamista.

Kun toiveissa on luoda isompi verkkosivusto, jotka luovat uskottavutta, ammattimaisuutta ja houkuttelevat asiakkaan juuri sinun yritykseesi, vaaditaan tässä kohtaa jo hieman enemmän osaamista. Verkosta on saatavilla paljon tietoa, kuinka rakennetaan visuaalisesti kauniit ja toimivat sivut, mutta suureksi huolenaiheeksi muodostuu kuitenkin aika.

Pienyrittäjän yksi tärkeimmistä työkaluista on verkkosivut, jotka myös näkyvät netissä. Asiakas etsii palveluita ja tuotteita netin kautta. Silloin on tärkeää, että yritys löytyy sieltä. Hakukoneptimointi on tärkeä osa verkkosivujen näkyvyyden edistämiseksi, joka on usein suurin kompastuskivi itse tehdyissä sivuissa.

“Pitkistä juurista nousee iso puu”

Joskus verkkosivuilla on ”kiire” kun yritystoimintaa aloitetaan pikavauhtia. Tällaisissa tilanteissa monet tekevät sivunsa itse nopeasti ja helposti, joita sitten voi myöhemmin hieman päivittää. Kuinka moni päivittääkään lopulta sivujaan?

Pienyrittäjän on alussa tärkeää saada näkyyyttä ja tuloja kassaan. Toimivat ja optimoidut verkkosivut ovat tässä aivan loistava työkalu.

Verkkosivuille on mahdollista rakentaa visuaalisesti imagoa tukevia elementtejä, kuten logoja, jotka lisäävät toimialaa tai harrastusta. Kun ulkoistaa sisällöntuottajalla verkkosivut sisältöineen saa varmasti hakukoneoptimoidut verkkosivut, jotka löytyvät myös varmimmin.https://wordpress.org/